Open Academy jubileum

Címkék

November ötödikén 10. felvonásához érkezik az Open Academy a Balabit és a BME közös szervezésű rendezvénysorozata. A kerek évforduló alkalmával rendezett eseményen a rendszerüzemeltetéssel foglalkozó szakemberek számára kínálnak izgalmas programot a szervezők.

A teljesség igénye nélkül lesz szó a ROSCO objektumtárról, Docker virtualizációról, cluster kezelésről, az arcfelismerő rendszerekről, sőt az OpenStack és DevOps témák sem maradnak el. Az előadók között pedig Holczer Tamás (CrySyS Lab), Magosányi Árpád (Balabit), Papp Lajos (Hortonworks), Vígh zoltán (Nextent), Szabó Marcell (Cloudera), Fodor Gábor (Alphasonic) és Őry Máté (Balabit) neve szerepel.

A konferencia helyszínéül ezúttal is a BME Q épülete és a Simonyi Károly előadóterem szolgál majd, ahova a 17 órakor kezdődő programra minden rendszer üzemeltetéssel foglalkozó, a téma iránt érdeklődő szakembert várnak. A részvétel ingyenes, mindössze egy regisztrációra van szükség, amit a www.balabit.hu/open-academy címen lehet megtenni.