MPlayer 1.2

Címkék

Több mint három évvel az MPlayer 1.1 után újabb kiadással jelentkezett a projekt. Ugyan akinek szüksége van rá, bármikor le tudja tölteni az MPlayer forrásának friss snapshot-ját, de talán mégis érdemes megjegyezni, hogy hosszabb szünet után új kiadással jelentkezett az MPlayer. Az 1.2-es kiadás a fejlesztők szándéka szerint kompatibilis a mostanában kiadott FFmpeg 2.8 kiadással. Főként a disztribúciókészítőknek és azoknak a felhasználóknak lehet hasznos, akik az FFmpeg 2.8-ra támaszkodnak. Mindenki másnak célszerű a Subversion HEAD-et követni annak érdekében, hogy hozzájusson a legfrissebb hibajavításokhoz, új funkciókhoz.

Részletek a bejelentésben.

Hozzászólások

Ennek van még valami értelme az mpv mellett? Tehát az mpv-hez képest új dolgokat tesznek bele vagy csak valamilyen szinten próbálnak felzárkózni?

--
The Elder Scrolls V: Skyrim

Anelkul, hogy ismernem az mpv-t: az mpv egy fork, amit olyan elvek menten fejlesztenek, amilyenek menten fejlesztik, az MPlayer ettol meg nem fog kotelessegtudoan kihalni. Van akinek ez az irany kell, van akinek az. Az ido majd eldonti, hogy van-e ertelme a kettonek egymas mellett, vagy kihal az egyik.
--
Blog | @hron84
Üzemeltető macik

Svn? What year is it?

--
arch,debian,openelec,android

meg amugy par hete volt 15 eves is, ha jol szamolom :)