Pebble Time Round - elegáns(abb) verzióval állt elő a Pebble

A Pebble Time Round a gyártó szerint a világ legkönnyebb (28 gramm) és legvékonyabb (7,5 mm) okosórája. Egy töltéssel akár két napos működést várhatunk tőle (15 perces töltéssel egy teljes napos üzemet kaphatunk). Öt stílusban lesz elérhető. Ára 249 dollártól indul, novembertől indul a kiszállítása.

Részletek a bejelentésben.

Hozzászólások

Eddig hét napot bírtak ezek az órák. Azt hittem eddig, hogy ez a legnagyobb előnyük a Android Wear alapú órákkal szemben.

Szerintem a sima sem bumfordi, mert ives a teteje, es a vastagsagaval sincs bajom. Mastol sem hallottam meg ilyen panaszt, pedig sok embert ismerek, aki hordja (volt munkaltatom Karacsonykor kiosztott mindenkinek egyet).

--
Hi, welcome to Fight Club.
First of all, how did you hear about us?

Szeretem a (kar)órákat, ezért van több is. Szerintem mindegyik jól néz ki (bár ez szubjektív), és alkalmi viseletnek is elmegy.

Vastagságok:
- A mostani kedvencem: 12,25 mm
- Egy kicsit vékonyabb: 10,8 mm
- A legvékonyabb: 7,14 mm

Az utóbbi kifejezetten vékony, pedig az átmérője is viszonylag kicsi.

-----

(&%;_98\<|{3W10Tut,P0/on&Jkj"Fg}|B/!~}|{z(8qv55sr1C/n--k**;gfe$$5a!BB]\.-

Azért abból indulnék ki meddig bírja egy karóra felhúzva(járástartalék).
Az automaták 30 órát -10/+30mp/nap eltéréssel.
A "felhúzós" 40 órát kevesebb eltéréssel.
A quartz is kb ennyit tud, de CR2016/32 nemóra.

Ha ez megy 2 napot, akkor kaptál egy koronás felhúzós, nagyon pontos órát.
A felhúzás nem 1 perc hanem 1-2 óra, cserébe nem törik el. :)

Szerintem minimum több hetes időtartamra kellene csinálni, ha nem több havira hogy vonzó legyen egyáltalán.

Nem találtam infó arról hogy mit tud ez az okos óra az idő és dátum mutatásán kívül. Ha csak ennyit, akkor szerintem értéktelen vacak egy mechanikussal szemben.

Leginkább azt tudja, hogy a telefonoddal kapcsolatban van (pl. bluetooth-on keresztül), és ezáltal a telefonról kapott értesítéseket tudja fogadni. Plusz fitnesz funkciói is vannak (mondjuk azt is úgy, hogy a telefon gps-ét használja). Nekem amúgy nincs még, de az Lg Urbane már majdnem elcsavarta a fejem. Amúgy tényleg csak egy újabb felesleges elektronikus szemét (és egy érdekes új interface).

Nem bírom justifyolni hogy ez kéne nekem. A fitnesz és egyéb dolgokkal nem tudok vitatkozni, az hasznos lehet akár, de engem annyira nem hoz lázba.
Egy ismerősöm mondta, hogy meetingeken nem illik a telefont nézegetni, üzenetek, emailek és hasonlók miatt (ugye mindenki sok notificationt kap), de szerintem az órát se illik bámulni, talán azt még kevésbé is.

--
arch,debian,openelec,android