Firefox 38

Címkék

A Mozilla elérhetővé tette népszerű böngészője, a Firefox 38-as verzióját. A változásokról részletesen a kiadási megjegyzések weboldal számol be. A kiadásban javított bugok teljes listája itt. Elérhető Windows, Linux és OS X platformokra számtalan nyelven, köztük természetesen magyarul is.

A kiadásról további infók találhatók a hacks.mozilla.org-on itt.

Hozzászólások

Lol, most jött egy frissítés Ubuntun. Firefox 37.0.2

"autocomplete=off is no longer supported for username/password fields"

Éljen! (ha azt eredményezi amire gondolok, hogy pl. most már külön hack nélkül is meg lehet jegyeztetni az olyan loginokat, ahol direkt ellene mennek, pl. live account stb).

Milyen vicces is mikor a kedves felhasznalonak nem jon ossze a TAB lenyomasa vagy nem sikerul a jelszo mezobe atkattintani de beirja a jelszot es ut egy entert.
Aztan mikor legkozelebb beirod a felhasznalonevet akkor dobja is melle a jelszot
felhasznalonevJelszo formaban. :)

@@
"You can hide a semi truck in 300 lines of C."

Ez hogy kapcsolódik ide? Ezt bárki bármikor bárhol eljátszhatja, a G keresőjébe is beírhatja a jelszavát - hibázni bárhol lehet. ;)

Ami probléma szerintem, az az, ha a kényelmünkről nem mi dönthetünk és vezető cégek elveszik a kezünkből a döntést. Nekem ne mondja hogy nem jegyeztethetem meg a jelszavaim. ;)

Szerintem ez nem jó indok jogaink megcsorbítására. A terrorizmust is erre használják.

Akkor nyomjanak a user képébe egy nagy figyelmeztető feliratot - ha lusta vagy túl buta használni, akkor majd tanul a hibájából. Az emberek egy csoportja miatt (kevésbé hozzáértők és / vagy lusták) ne károsítsuk a többit - szerintem.

Centos 7.1re is megjött a Firefox 38. Nyelvi beállításokat kellett finomhangolni frissítés után ezen kivül tökéletesen működik.

Fedora Rawhide/Centos7, Fedora Ambassador,Translator

A 64 bites stabil kiadás érkezzen!!!!

Ha használva volt a flash plugin, még mindig crashel a 37-es verziótól kezdve kilépéskor: így indíthatom újra a munkamenet visszaállítása miatt, miután bezártam, hogy bezárjam...