Brackets 1.3

Címkék

Újabb verzió látott napvilágot az Adobe által "szponzorált" Brackets kódszerkesztőből. A változások listája igen nagy. A források és a deb-ek itt, a Fedora repo pedig itt található meg.

Hozzászólások

Jó lenne ha a hivatalos tárolóba is bekerülne . :) Rawhideba nem akarod berakni ?Szerintem sokan örülnének ha benne lenne Fedorában is . :)Van hozzá psd plugin is ahogy nézem . Nem is néz ki rosszul. :)

Fedora Rawhide/Centos7, Fedora Ambassador,Translator

Addig nem szeretném betolni hivatalos tárolókba, míg a CEF-ben nem javítják ki a GTK bugot, ami a fordításkor előjön. Most az van, hogy egy régebbi CEF van egy másik branchből használva az Ubis verzióban is, a Fedorásban léptem meg most azt, hogy az újabb branchet használom, amiben állítólag még egy kis hiba, nekem még nem jött elő (mindenképpen tesztelni akarom napi használatban is). Elvileg úton van a patch, az 1.4 már esélyes lehet rá, hogy bekerüljön máshova is.

Legyartod a .spec es .srpm fajlokat, bekuldesz a bugzilla-ba egy 'review'-ot, es megjelolod egy 'szponzor kerestetik' cimkevel. Ekkor egy 'szponzor' atnezi a .spec fajlt es a forras rpm-et, ha van javitani valo akkor azt ki kell javitani. Ha fugg a csomagod mastol es az sincs a hivatalos taroloban akkor termeszetesen azzal is el kell jatszani mindezt. Ha minden klappol akkor a vegen kered, hogy emeljek be.

Innentol kezdve fogod tulajdonkeppen 'hozzaadni' tenylegesen a csomagodat a hivatalos tarolohoz. 'fedpkg clone csomagodneve', aztan 'fedpkg import srpm-eleresi-utja' es igy tovabb.

Bovebben:

https://fedoraproject.org/wiki/Package_Review_Process
https://fedoraproject.org/wiki/Using_Mock_to_test_package_builds
https://fedoraproject.org/wiki/Using_the_Koji_build_system
https://fedoraproject.org/wiki/Package_maintainer_responsibilities
https://fedoraproject.org/wiki/Updates_Policy
https://fedoraproject.org/wiki/Package_maintenance_guide
https://fedoraproject.org/wiki/Package_update_HOWTO