Folyik az Apple "Spring Forward" eseménye

Címkék

Apple "Spring Forward" esemény

Élőben követhető itt.

Hozzászólások

Viccesnek tartom, hogy csak egy USB port van benne... az ember vesz egy laptopot kismillió forintért és kapsz egy USB portot, vegyél még hozzá elosztót oszt' legyé' bódog.

de legalább őszinték voltak a 18 órával...
én is egy öntökönlövés kategóriának tartom egy olyan kütyüt prezentálni aminek a folyamatos használatához 18 óránként tölteni kell... olyan termékkategóriának érzem mint a kezdeti menedzserkalkulátorokat ... kiforratlan ... majd 5 év múlva klassz lesz .. a szolgáltatások nagyon vonzóak, de ez az üzemidő ...
értem, hogy mindenképpen valami új fejőstehenet szeretnének egy újabb piaci kitörési pontot ... de ez nem lesz az... majd később... persze ha már most benyomulnak a piacba ...
thumbs up for pebble watch, bár én a liber8-as karperechez hasonlóan a bluetooth-t is kidobnám belőle... és csak az óra ketyegése egyen egy beépített akkut

Kozeledik az iphone, ipad, macbook egymashoz.
Mostmar a macbookban sincs ventilator, es a nyak merete is osszemerheto egymassal.

Vajon hany ev alatt eri be az A8/A8x az intel mobil processzorait?

Mert en egy trendet velek felfedezni, anno az elso appleTV lenegeben egy lebutitott macmini volt intel processzorral, a haveromnak mar olyan van amiben aszem A4 chip van.

Szoval szoritjak vissza az intel processzorokat, az arm-bol is sajatot hegesztenek mar evek ota.

---
Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

Multkor lattam egy sracnal 17"-os Macbook-ot, olyan mar sose lesz?
Az annyira gyonyoru volt. Mostmar biztos ki tudnak hozni 2kg alatt
(az ove valahogy 3kg korul lehet).

Vagy mostmar egyre kisebb lesz az osszes (17" -> 15", 15" -> 13", 13"-> 12") ?

Jo lenne, ha elinditanak a 17"-os agat ujra....

---
Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

Nekem az nem tetszik, hogy a világ ebbe a "mindent egybe integrálunk" elv felé halad. Nem lehet tudni mikor kell újra bővíteni. Pl.: A régi kb 10-éves laptopunkba tettem egy SSD-t és újra használható lett a gép. Viszont ha minden egyben van, akkor egy idő után mehet a kukába az egész.
Jók azok a Neumann elvek, nem értem miért kell felrúgni őket.

Gondolom az Apple nem szerette azokat, akik vettek egy alapmodellt es utana meg toltak rajta egy upgrade-et. Szerintem eleg sok penzt "vesztettek" ezen.

Jelenleg ok az egyetlenek, akik ezt megengedhetik maguknak. Valamilyen szinten a tobbieknek is kell majd lepni hasonlot, mert ha egyre vekonyabb-konnyebb-huthetobb gepet akarnak, a "szabvanyos" alkatreszekbol ezt nehezebb lesz meglegozni.

Remélem egyik cég se fogja ezt meglépni... most 10 mm vagy 20 mm esetleg 30 mm? Jujj... Örülök annak, hogy tudom cserélni a HDD-t SSD-re vagy esetleg a dvd meghajtót kitudom cserélni SSD-re. Az egész Apple egy nagy kalap szar és csak arra mennek rá, hogy minél több szemét keletkezzen... Alapból kurvára gyűlölöm azt a felfogást, hogy jajj, kijön egy új modell és egyből meg kell venni, miközben lehet, hogy a 3-al előző modell ugyanarra megfelel az adott felhasználónak (faszbúk, jutyúb). Informatikus vagyok, de az S3 még bőven megfelel arra, amire kell. Szerencsés vagyok, van annyi pénzem, hogy akár 2 évente tudnék csúcskategóriás telefont venni, de minek? Ha az előző modell megfelelő arra amire használom, azért nem fogok kidobni egy teljesen működőképes telefont.

Inkább a teszkós 70 ezres acer és társaiból lesz a sok szemét, merthogy olcsó, sokat el is adnak belőlük. Már újkorukban is használhatatlanul lassú hulladék hála a sok kéretlen cuccnak amivel teleinstallálják.
Ehhez képest egy apple noti simán elvan 4-5 évig. Talán a legelső airek voltak kivételek.

Dühből írtam, elnézést. Arra gondoltam, hogy sok alma rajongó (de igaz sok Samsungos is) azt csinálja, hogy kijön egy új modell és egyből megveszik mert hogy jajj új modell és a régi már egyből szart se ér, miközben sok ember, akinek most hájfon hatosa van, bőven megfelelne neki a 4S is, ugyanis használja telefonálásra, faszbúkra, vacappra meg vájberre oszt' csókolom.

Mert almanál rettenet pénzt költenek arra hogy rávegyék embereket hogy megvegyék. ez a titka mindennek :)
Cégek többsége ezt csinálja, ahol nem így megy ott nem is jönnek a profit adatok.
Mekiben is rengetegen kajálnak, messze nem a legfinomabb hambi, árérték arányhoz képest rohadt drága, stb. de működik és még hogy. rengeteg példát lehetne hozni még...

Csak reszben igaz. Ha megnezed mondjuk a hasznalt MacBook Pro arakat, egy 2012-es unibody 15" modellert meg mindig siman le kell perkalnod 300k-t. Ez azert nem a "szart se er" kategoria. 2011 vegen vasarolt ~2000 euros Toshiba Tecramert most olyan 120k HUF-ot tudnek kapni.

Persze szerintem meg mindig boven van arpremium az Apple notebookokon, nem veletlenul van a cegnek annyi penze. Csak arra probaltam ravilagitani, hogy mivel lenyegesen jobb aron tudod eltolni a cuccot kesobb, nem buksz rajta olyan hatalmasat, mint aminek elsore tunik....

Igazabol azert nem relevansak az osszehasonlitasok, mert bar notebook-notebook, egesz mas az uzleti modell a termek eletciklus, stb stb.

Szerintem ha valaki OS X-et akar futtatni, meg fog venni egy Apple-t, aki meg nem, az majd (tobbnyire) valaszt maganak mast. Ez sokkal relevansabb kerdes, mint az, hogy pakolhatsz-e bele meg memoriat.

VEDD MEG az újat! Különben a sok mérnök unatkozik, és a részvényesek sem tudnak évente új business jet-et venni. Szóval: Fogyassz! Szenvedj!