A Firefox 10 éves évfordulójára - előtelepített DuckDuckGo, "Forget" funkció stb.

Címkék

A Firefox "Forget" funkciója

A Mozilla blogján Johnathan Nightingale, a cég Firefox termékéért felelős alelnöke arról írt, hogy éppen 10 éve annak, hogy kiadták a Firefox 1.0-s verzióját. Az évforduló megünnepléseként egy különleges Firefox verziót adtak ki.

Ebben egyebek mellett megjelent a DuckDuckGo mint előtelepített keresőopció, illetve felbukkant egy új, "Forget" névre hallgató funkció is (fenti képen), aminek segítségével "elfelejtethetjük" a böngészővel a nemkívánatos, érzékeny előzményeket, aktivitásokat.

További részletek a bejelentésben.

Hozzászólások

Mit tud a forget, amit nem tud a clear recent history? Ettől a DuckDuckGo-tól én még mindig fázok egy kicsit...

--

csak szőr mentén kapcsolódik, de paranoiás módon minden session-t pornómódban indítok és még így sem szeretem vendégül látni a cookie-kat. kivéve, ha muszáj. az adblock és a script blocker is dolgozgat a háttérben. szóval az új funkció nálam nagyon "hasznos" lesz.

okés okés, ki nem szja le hogyan használom :)

--
Vortex Rikers NC114-85EKLS

Hasonló nálam is. A chromot alapból inkognitóban indítom. + az adblock plusz. És még így is megjegyez néha nem kellő dolgokat. Pl belépek a nasomra, és a lap vagy szóló ablak bezárása után (nem lépek ki (mondjuk véletlenül)) ha újranyitom, visszalép mintha nem történt volna semmi (????). Szóval nem tökéletes.

---------------------------------------------------------------
Ritkán szólok hozzá dolgokhoz. Így ne várj tőlem interakciót.

Csak nekem jön ki hülyén ez a Forget Me Now tabletta funkció, így a tizedik születésnapra? Valahogy egy ilyen jeles jubilálás alkalmán feledkezésbe merülni (mégha egy hasznos funkció is), kicsit olyan furcsa érzéseket kelt bennem... Remélem ez nem utalás akar lenni.

Csak az Ask.com (vagy ki, mi?) által kitüntetett (omfg) kacsás bukbukgó futtatása.

--
Sent from my iPaq

"Sent from my iPaq"

:D :D

(a vicc egyebkent hogy elso generacios iPhone helyett en is valami Windows Mobile-os PDA-t vettem volna annak idejen, az mar egy masik kerdes, hogy egy mai iPhone az en szememben kenterbe ver mindent, a Windows Mobile/Phone meg ezalatt erosen visszafele fejlodott)