Elérhető a Firefox Developer Edition

Címkék

Annak megfelelően, ahogy arról már korábban szó volt, kifejezetten fejlesztőknek szóló Firefox kiadással jelentkezett a Mozilla.

Hozzászólások

Igen. Az Aurorabol egyszer csak ez lett. Eltunt minden: addonok, sync, bookmarkok.
Mindez a nap kozepen, amikor hirtelen kellett volna. Nem turtem nyomdafesteket...

Azt akarod mondani, hogy frissítettél erre a fejlesztő verzióra és eltűnt egy csomó számodra fontos dolog?
Vagy a A Firefox 10 éves évfordulójára - előtelepített DuckDuckGo, "Forget" funkció stb. című cikkhez akartad írni?
--
Tertilla; Tisztelem a botladozó embert és nem rokonszenvezem a tökéletessel! Hagyd már abba!; DropBox

Illetve saját default profilt használ (xyz.....dev-edition-default névvel) amit okosan mindenféle profiles.ini hegesztés nélkül a firefox mellett használhatsz. Első alkalommal, ha neked a firefox sync nem jó erre, másold át a firefox default profiljának tartalmát az auroráéba, és minden ott lesz (persze addonokból csak ami aurorával is kompatibilis) ami eddig volt.

Most hogy a geekeknek külön játszóterük lesz, várható-e, hogy a pórnépnek szánt változatokból eltűnjön az összes webfejlesztői franc?

+1

Webfejlesztéstől függetlenül is hasznos, hogy van benne ilyen funkció. Pl. ha egy oldalon az egyik elem rálóg a szövegre, akkor az olvasáshoz könnyen ki lehet szedni a zavaró elemet a DOM-ból.

-----
"Egy jó kapcsolatban a társunkat az ő dolgában kell támogatni, nem a miénkben."
rand() a lelke mindennek! :)
Szerinted…

Reggel feltelepítettem, majd ellenőriztem pár óra után a memóriafogyasztást, s meglepődve tapasztaltam, hogy fele-harmada a normál ff fogyasztásának. Felhasználói élményben nekem bejön ez a fekete style, a web developer meg pár toolbaron kívül sokat nem szoktam feltelepíteni, így ezek ebben benne vannak, tehát nekem pl hasznosabb :-)