Fedora 21 beta

Dennis Gilmore ma bejelentette a Fedora 21 beta elérhetőségét. Részletek a bejelentésben. Letölthető innen.

Hozzászólások

Egy beta disztribució beta kiadása... Igen nagy elszántság kell a kipróbálásához ;)

--
zrubi.hu

A felhasználói köszönik szépen, itt a HUP-on is több ember igen jól elvan vele.
Nem prüszkölnek, ha valami nem megy utánajárnak és megoldják. Valami biztosan van benne amiért sokan szeretik!
Az "Én egyszer (kétszer sok-néhányszor) próbáltam és nem jó!" sommás megállapítások, meg a RedHat homokozója, stb. kijelentések uncsik már!
Amit pl. iocsemege művel (lásd fentebb) arra pedig azt kell mondanom, hogy minimum tiszteletreméltó! :-)
Amúgy nekem is rokonszenves rendszer, kizárólag lustaságból használok Ubuntut!
--
Tertilla; Tisztelem a botladozó embert és nem rokonszenvezem a tökéletessel! Hagyd már abba!; DropBox

Nezd, en nem most kezdtem Linuxot hasznalni, probalkoztam vele, sokat. Viszont nekem a gepeim alapvetoen munkaeszkozok, igy olyan rendszerre van szuksegem, ahol a mindennapi hasznalat nem er fel egy kalandpark nyujtotta elmenysorozattal. Szamomra ugyanis a Fedora pont amiatt jelentett gondot, hogy teljesen kiszamithatatlanul viselkedett, az egyik nap jol felbootolo X masnap keptelen volt hadra foghato allapotba kerulni, aztan nemi vajakolas meg birkavese-lengetes utan hirtelen megint mukodott.

Hidd el, nagyon szivesen eljatszogatnek vele, mert sok szempontbol nagyon szimpatikus a rendszer, azonban sajnalatos modon eleg keves idom van arra, hogy rejtelyes hibak utan nyomozzak. Bar ezzel tolthetnem a napjaimat... de sajnos az elet nem a vagyaink szerint mukodik.
--
Ki oda vágyik, hol száll a galamb, elszalasztja a kincset itt alant:


()=() 
('Y') Blog | @hron84
C . C Üzemeltető macik
()_()

Oke, be kell valljam, hogy en utoljara a Fedora 17-18 vonallal foglalkoztam behatobban, a blogomban visszakeresheted, mik voltak, aztan egy nap az egesz nem akart felallni, raadasul pont eleg surgosen szuksegem lett volna gepre, akkor huztam fel magamat annyira, hogy csakanyt allitsak a kozepebe.
--
Ki oda vágyik, hol száll a galamb, elszalasztja a kincset itt alant:


()=() 
('Y') Blog | @hron84
C . C Üzemeltető macik
()_()

csak futtában....
Fedora-t használok mindenre, munkaeszköz a notebookomon. Értsd ha nem megy,nincs távsegítség,számlázás,ajánlatadás,játék,szerverpittyputty.
Igenis használható a Fedora, amire szeretnénk hogy menjen. Beta-t azonban az előzőek miatt nem rakok fel. Csak véglegest.

--
r@g3
jáTék0s l1NuX [http://www.youtube.com/user/gerig0d]>

Az a helyzet, már pre-alfa állapotában feltettem, s használom. Olykor jelentem a bugokat, megkeresem a hibákat, kitalálok workaround-okat. Ha megnézed a blogomat, láthatod, nem kell elszántság, nálam, desktopon már megszűnt minden bosszantó hiba. Most is erről az oprendszerről írom ezeket a sorokat.

tr '[:lower:]' '[:upper:]' <<<locsemege
LOCSEMEGE

Félreértés ne essék, nekem is fedora fut* a laptopomom, amit nap-mint nap munkára, hobbira, tesztelésre, fejlesztésre használok.

* Igaz, nem natívan, hanem VM-ekben. És csak kényszerűgégből, mert a Qubes OS-ben ez a fejlesztők által választott és preferált disztribúció.

Problámám nekem sincs vele - illetve ami van azt megoldom ;)
De átlag usernek én nem ajánlanám. Főleg nem beta állapotban.

--
zrubi.hu