Megérkezett Linuxra a Yandex Browser (béta)

Yandex böngésző Linuxra (béta)

Megérkezett Linuxra a Yandex Browser béta kiadása. A Yandex Browser (vagy oroszul "Яндекс.Браузер") egy freeware böngésző, amelyet az orosz Yandex keresőcég fejleszt. Alapja a nyílt forrású Chromium. A Yandex Browser ellenőrzi a weboldalak biztonságát a "Yandex securty system", a letöltött fájlokat pedig Kaspersky antivírus segítségével.

A béta itt.

Hozzászólások

Nincs kedvem végignézni a forráskódot, hogy megbízzak benne ;)

--
robyboy

"Gondolkozni nehéz, ezért legtöbben ítélnek." - Márai Sándor

Én valahogy nem tudok megbízni valamiben, ami orosz... és most nem az orosz emberekkel van bajom, félreértések elkerülése végett. De tény, hogy igen sok vírus, stb ered abból az országból... informatikai szempontból nem tartozik a legmegbízhatóbb országok közé, úgy gondolom.
De ez csak a személyes véleményem.

Linux Mint 17 Cinnamon 64-bit

Kizárt, hogy ezt a gépemre tegyem. Biztos a 'ballibszabadkőművesgyíkembermelegzsidónyugat' hatása, de én nem bízom meg benne.
--
foltyn.hu

Úgy érti, hogy a Google-féle Chrome böngészőben és úgy általában az amerikai eredetű szoftverekben csak nsa és cionista trójaik vannak. Ebben viszont orosz zsidók trójai hátsókapuja van beépítve, ami ahogy a viccekben is legalább hússzor akkora mint az amerikai. Így minimum 16 magos proci kell alá 32GB ram mellett, ami meg drága. Szóval lehetne menni kölcsönért a gyíkemberhez, aki meg uzsorakamatra ad. Szóval marad a mostani jó kis Firefox. :-)

Az tényleg fura, mondjuk én alapvetően Chrome-ra készítek mindent és utána nézem a többin. Viszont rendszeresen egyezik a legújabb IE-n és Chrome-on minden, viszont Firefoxon valami mindig el van csúszva. Viszont én nem rég vagyok a szakmában, szóval lehet valamit rosszul csinálok.

--
foltyn.hu

Én évek óta a helyezéseket tekintve másodvonalbeli böngészőt használok, fent említettek egyikére sem óhajtok váltani, "jól" megvagyok a jelenlegivel (értsd megszoktam már a hülyeségeit). De pl. az FF messze nem az ma már, mint aminek anno terjedését köszönheti - és nem előnyére változott. Csak erre akartam utalni.

Most olvastam, hogy ruszki katonai gépek röpködtek Europa légterében.´
Lehet mégis telepítem, hátha akkor nem kapok a hátamba atomot.

--
robyboy

"Gondolkozni nehéz, ezért legtöbben ítélnek." - Márai Sándor