Frissült a Viber for Linux

A hírek szerint frissült a tavaly kiadott linuxos Viber kliens. A mostani, csendben kiadott verzióval kapcsolatban olyan visszajelzések érkeztek, hogy az funkcionalitásban immár párban van a windowsos verzióval.

A linuxos Viber kliens egy 64 bites bináris, amelyet a cég Ubuntu-n tesztelt. Letölthető innen.

Hozzászólások

up to par = párban van? Csak nekem fura ez?

----------------------
"ONE OF THESE DAYS I'M GOING TO CUT YOU INTO LITTLE PIECES!!!$E$%#$#%^*^"
--> YouTube csatornám

Volt már róla szó, de nem vagyok benne biztos hogy itt. Ez nem spyware? Az izraeli fejlesztő nevéhez a neten kötöttek már régebben badware cuccot ahogy olvastam.

Nem tesztelte és auditálta valaki valami MAC rendszerrel, hogy hova küld infót meg mit?

nekem is egybecseng a neve a spyware szoval, ugyanez a tortenet remlik amit Te is irsz.

mindenesetre nem hasznalom semmilyen eszkozon ezt a "remek" alkalmazast, aminek a szarmazasa ketes es raadasul hemzseg a BUGoktol.

ha mobile IM, akkor BBM, esetleg WhatsApp.

--
FBK

Marmint mobilon telepitve rakerdez, hogy hozza akar ferni a telefonkonyvedhez.
Leokezod, hogy tudd telepiteni, majd az elso inditasnal kozli, hogy a komplett telefonkonyvedet lementettek, koszonik szepen.

Azota van Xprivacy telepitve a mobilomon. Szerintem felhaborito.

---
Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

mivel hogy a kontaktlistádat valahogy hozzá kell adnia a klienshez ha használni akarod! :)
nem is értem hogy miért parázol emiatt. ha a telefonkönyvet adják veszik, amiben a te adataid is benne vannak, az nem zavar? ha te nem telepítesz vibert, mert parázol hogy lenyúlják a számlistádat, de mondjuk az ismerősöd telepít és a partnerlistáján te is szerepelsz, az nem zavar? fölösleges ez az aggodalom, ha ez gondot jelent, nem kell okostelefont használni, sőt: a mobil előfizetést is jobb ha felmondod!

--
"Nem akkor van baj amikor nincs baj, hanem amikor van!"
Népi bölcsesség

De. Alapvetoen zavar. Es az is zavar, hogy mas a beleegyezesem nelkul kiadja a telefonszamomat (foleg ugy, hogy o se tehet rola).

A telefonkonyvbol on-demand kellene egy-egy szamot lekerdeznie, es semmi esetre se menteni az o szerveroldalukra.

Okostelefont meg nem azert hasznal az ember, hogy mas ribanca legyen.

---
Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

Ez mind szép és jó! De még mindig nem gondolnak azokra a felhasználókra akik 32 bites rendszereket használnak.. :/
---
Bill Gates a sátán, a Microsoft pedig az apokalipszis egyik lovasa...
Amíg a test renyhe, az elme dolgozik...

Miért ne lenne?! Addig amíg elnyomás van az országban addig lesznek is ilyenek mert vannak emberek akik nem tudnak venni maguknak új gépeket! Én tudnék de nem akarok mivel ez a gép még sokáig bírja! Én minden gépemet úgymond élete végéig használom!

---
Bill Gates a sátán, a Microsoft pedig az apokalipszis egyik lovasa...
Amíg a test renyhe, az elme dolgozik...

Pontosan. Nekem is egy hat éves gépem van. Tavaly kapott egy 50 GiB-es SSD meghajtót, kitakarítottam frankón, és köszöni szépen, az én céljaimra tökéletesen megfelel, Debian hasít, full HD videók vdpauval szintén, ezen kívül zene, levelezés, böngészés, játék nuku. Semmi sem indokolja, hogy új gépet vegyek. És szerintem vagyunk így még pár millióan a világba, hogy ha nagyon nem muszáj, akkor minek új gépet venni.

--------------------------

Csak a viták elkerülése végett. Ha nem használok ékezetet, mobiltelefonról írok.

+1 Szintén 6 éves gép és úgy döntöttem nem veszek újat még pár évig.

Illetve szerintem nem is kapsz ugyanannyi pénzért (mint amennyiért a régit vetted) sokkal jobbat. Az elmúlt 5 évben szerintem belassult a PC fejlődése (és a mobil piac fejlődött nagyon). A magok száma lehet több, de az 1 szálon futó program sebessége minimálisan lesz több (10-15 max 20% amiket mértem) és ezen kívül semmi nem lesz jobb, csak más. Akkor meg minek? SSD-t a régibe is lehet tenni.

Kértem ajánlatot nagy cégtől, és azt látom hogy kb. ugyanannyi pénzért kevesebb dolgot kapnék, pl. BIOS-ban nem lesz hw titkosítás meg egyéb fontos apróság. Úgyhogy személy szerint csalódtam hogy az elmúlt 6 évhez képest nem tudtak felmutatni semmit az ajánlatban hogy megérje váltani új gépre.

Linkelni nem tudok, de azt olvastam valahol, hogy azoknál a külföldi cégeknél, ahol xp-ről váltani kéne Windows 7-re vagy 8-ra, és ez ugye a géppark fejlesztését is jelentené, ott erőteljesen inkább az Apple megoldásai kerülnek előtérbe.

Szerk: Szóval a fejlődő piacokról van szó az irasban.

http://pcworld.hu/macworld/a-fejlodo-piacok-is-mac-gepet-akarnak-pc-hel…

--------------------------

Csak a viták elkerülése végett. Ha nem használok ékezetet, mobiltelefonról írok.

a fejlődés akkor a picipuha piacvesztéséről szólna?! ez egy automatizmus lenne, ami most az applenek áll, aztán legközelebb lehet hogy már másnak? ha nem tud egy népszerű oprendszer leváltásakor a következő generációval azonnal nagyot szakítani, akkor lehet hogy rosszabbul jár, mintha inkább életben tartaná a régi, sokak által használt és szeretett rendszert, azt frissítené és ezzel megakadályozza az elvándorlást? ki tudja, én egy kicsit átgondolatlannal látom ezt a "csapongást" win7-ről win8/8.1, win9-irányba...

--
"Nem akkor van baj amikor nincs baj, hanem amikor van!"
Népi bölcsesség