Együtt ünnepeltük a Sysadminday-t 2014-ben is

Címkék

Akik ott voltak, remélem jól érezték magukat. A résztvevők arcáról az volt leolvasható, hogy megérte július utolsó péntekén kilátogatni a Margitszigetre. Az időjárás kegyes volt és az éppen finisébe érő vízilabda EB sem tudta megakadályozni, hogy idén rekord, közel 600 fő látogasson ki az immár hagyományosnak mondható rendezvényre. Akik mellettünk döntöttek e napon, azoknak köszönjük a részvételt! Hangulatvideó fent, képek a Facebookon.

Hozzászólások

áá öccsém, kidobott pénz volt, nem vagyok rajta se a képeken, se a videón. Hogy legyek így híres? Hö?

Amúgy fasza volt! ;)

--
Fontos! Ha berágok, nem feltétlen személyed ellen szól...
openSUSE 13.1 x86_64

A videóról szeretnék kérdezni: Profi stáb csinálta, vagy lelkes amatőr(ök)?
Hogy van a film alatt menő zene licencelése?
A feliratokban szereplő fontoké?
A felvételeken megjelenő logok tulajdonosától kell engedélyt kérni?
Van különbség a fenti válaszokban ha non-profit, vagy ha for-profit célból készül a videó?
(Azért kérdezem, mert mostanában kell néhány videót gyártanom, és a fentiekhez hasonó dilemmáim támadtak.)
Köszi előre is.
Csaba

Hat nem mondom, hogy ebben a kerdesben kompetens lennek. De azert valaszolok.

Dedikalt videos emberke csinalta, o hivatasszeruen ezzel foglalkozik, rendszeresen dologzunk vele.

Korabban free zeneket hasznaltunk a videokhoz, de ott a kinalat eleg gyer, raadasul gyengek es elhasznaltak is a notak. A mostani videoban levo a szam jogvedett. A videoban szereplo zenet nem licelceltuk, a youtube egybol fel is ismerte a szamot, nyilatkoznunk kellett egy formon keresztil, hogy jogszeruen hasznaljuk e, nyilvan bejeloltuk, hogy nem, viszont opciokent megadtuk, nem kivanjuk a videot monetizalni (non-profit). Ezert a videot a youtube monetizalhatja es osztozik a szerzovel - gondolom. A megjeleno reklam az ara, hogy felhasznalhattuk. Hozzateszem vannak olyan szerzok, melyet ha felhasznalsz, egybol letiltja a youtube. Feltetelezem, ott a kiadoval/szerzoi jogi szervezettel/szerzovel nincs megallapodasa vagy az konkretan tiltja azt.

A markajelzesek direkt hasznalatat feltetelezesem szerint engedelyezni kell, bar gondolom ennek is vannak fokozatai. Hiszen ennyi erovel minden videobol ki kene takarni az autok markait. :) Jelen eset a logo hasznalat szempontjabol nem mervado, leven egyreszt szerzodott partnereinkrol van szo, masreszt a sajat rendezvenyunkon ilyen jellegu tiltast nem is fogadnank el. Logikatlan is lenne, ha ezt kerne valaki.

"Dedikalt videos emberke csinalta, o hivatasszeruen ezzel foglalkozik, rendszeresen dologzunk vele."
Az látszott ahogy dolgozott a vassal, hogy ért hozzá. és most a végeredmény is ugyanezt tükrözi.

--
Fontos! Ha berágok, nem feltétlen személyed ellen szól...
openSUSE 13.1 x86_64

A wifis figura (aki szerint nem érdemes a 2W-os antennát lekúrni a Margitsziget közepére és akinek különben nem biztosították a kért prezentációs eszközöket (úgymint projektor, illetve meztelen hoszteszlányok)) és a Hajós jó volt. Az FSF-eseknél viszont idén nem lehetett pólót nyerni. :(

------------------------------------------------------------------------------
www.woodmann.com/searchlores/welcome.htm

koszonom a dicseretet, orulok hogy jo eloadast toltam, de termeszetesen nem veletlenul kertem a meztelen lanyokat (a projektort jobban tudtam nelkulozni :)) :-) Hat remelem a szervezok jovore gondosabbak lesznek ez ugyben :) Egyebkent gratula es nagy suvegeles Nekik, fasza volt az egesz rendezveny!

Hajósról nincs külön videó? Kíváncsi lennék rá.