CentOS 7 Public QA kiadás

Jeff Sheltren tegnap bejelentette, hogy elérhető tesztelésre a CentOS 7 publikus QA kiadása. Ahogy az a nevéből is kiderül, ez még nem a végleges kiadás. Korábban a QA tesztelést egy kisebb csapat végezte a CentOS közösségből. Most ezt a tesztelői kört kiterjesztették, így az egész közösség részt vehet a munkában. A CentOS 7 Public QA letölthető innen. Részletek a bejelentésben.

Hozzászólások

Benézek valami vagy tényleg nincs ISO és csak repo-ként vehető fel?

Nem lassú a 2D? Sajnos nekem Intel VGA-n (GM965/GL960, 6 éves noti) nagyon lassú lett az egyik kernel verziótól felfelé még Fedorán, és RHEL 7-tel sem javult meg - gyakorlatilag dobták ezt a hardver ágat. Gnome 3 effektjei vemhes csigák, meg az alap 2D-s része sem jó. Ezt sajnálom benne,

Hali!

Mar itt is telepul. Ugytunik meg is csak meg kell szokni a gnome3-at. Lassan ra kell magam vennem erre is :S

--
http://szolarenergia.hu - A hálózat építést csak elkezdeni lehet, befejezni nem....

Úgy tűnik már működik a napi szintű teljes rebuild, a naprakészséghez lehet átírni a repot a http://buildlogs.centos.org/centos/7/os/x86_64-latest/ címre, ami mindig a legfrissebb verzióra mutat.

BlackY
--
"en is amikor bejovok dolgozni, nem egy pc-t [..] kapcsolok be, hanem a mainframe-et..." (sj)

Jellemző módon aznap, amikor a fenti kommentet megírtam már nem került ki újabb build (és azóta sem), ma viszont minden bejelentés nélkül megjelent a http://buildlogs.centos.org/c7-updates/ repó, benne néhány frissített csomaggal (gnutl, firefox, java stb.)

(a tesztelése előtt még frissítenem kell az itthoni teszt gépet a legutolsó nightly-ra...)

BlackY
--
"en is amikor bejovok dolgozni, nem egy pc-t [..] kapcsolok be, hanem a mainframe-et..." (sj)