Windows 8.1

Brandon LeBlanc a Windows blogon bejelentette, hogy elérhető a Windows 8.1 frissítés. A Windows 8 eszközökkel rendelkező ügyfelek mostantól frissíthetek a Windows Store-on keresztül. Október 18-tól új eszközökön és csomagolt DVD termék formájában is hozzá lehet majd jutni.

Részletek a bejelentésben.

Hozzászólások

Köszönöm, működik :-)

Fuszenecker_Róbert

Pro-t használok cirka 3 és fél GB az update, az áruházban csak akkor fog megjelenni ha minden update felment előtte - ezek között van jó pár ami újraindítást igényel(bár asszem egy füst alatt el lehet intézni az összeset).

Maga a rendszer anélkül, hogy bemennél a Store-ban semmi üzenetet nem ad, hogy megjelent "A" frissítés (a Store-ban persze ez az első elem).

Kép 1
Kép 2

No rainbow, no sugar

Beelőzték az Ubuntut... Biztos nagy volt az izgalom. :)

"...handing C++ to the average programmer seems roughly comparable to handing a loaded .45 to a chimpanzee." -- Ted Ts'o

én most upgradelem a windowst, kb 15 perc múlva meg az ubit. hátha teljesen összeomlik a gépem, mielőtt holnap utazok messzire:)

szurkoljatok :)

Senki nem tette meg, akkor én leszek az a szerencsés:

"a magyar nemzeti fociválogatott ajánlásával"

Laptopon megpróbáltam Store-ból frissíteni. Pár óra letöltés és pár óra telepítés után beragadt (Next you'll set up your account), majd lefagyott miután véglegesítettem volna a beállításokat egy cancel után. Nem tudom mit vártam... Reset után legalább visszatudta állítani az előzző verziót. A WiFi beállításokat természetesen mind elfelejtette.

Ha már itt tartunk, másnál is bugos az FN gombokkal működő fényerősség állítás? Ha néhányszor megnyomkodom, akkor beragad, majd ha kikapcsolom a gépet égve marad a power led. Régebbi Asus ATK magic csomaggal működött, de akkor meg elég gyakran boot után szállt el: Error R1606, not enough space for hreaded data...
Egy upgradelt Asus U36SD-ről van szó, amihez természetesen 2 éve nincsenek friss driverek, most egy univerzális Asus ATK package van fent, amivel minden más FN gomb működik.

Kipróbáltam MSDNA-ról letöltve is. Mivel SSD van benne a telepítés hamar megvolt, de ez is elakadt ott, miután elfogadom a beállításokat (integrált kém funkciók). Nem tudom mit csinál, amikor azt írja, hogy "Next you'll set up your account", de nem hiszem, hogy több mint 1 órát kéne várni, úgyhogy kinyomtam és reset. Valami azért már történt: lecserélte a Start8 menü gombot egy újra, ahol össze-vissza áll a négy kis négyzet és az egyik üres lett. :D

Lehet clean installra lenne szükségem, az Asus driverek kegyetlenül összebarmolták a rendszert.
Lassabb, mint a desktop gép, pedig gyorsabb SSD van benne és szintén 8GB RAM.

MSDNAA-s Windows 8-ra simán fel tudtam pakolni, semmi probléma nem volt vele. (Igazából velem van probléma: van egy ősi CheckPoint kliensem, azt nem szerette, le kellett szedni, aztán a frissítés után újra felrakni.)

Ez nem tudom mi.
Nemrég forgattam le a 3.10.10 kernelemet, azóta ugyan van újabb, de ez így kerek.( Mon Sep 2 13:00:29 CEST )
Nem tudom, mi az a windows. Valami script?

---
--- A gond akkor van, ha látszólag minden működik. ---
---

Hát én rendesen átb*szva érzem magamat.

Mostanában fejeztük be a suliban a Win8 telepítéseket, MAK kulcs van az aktiváláshoz => nincs automatikus update. Bummer.

Hagyd is. Le kéne töltenem, mert egyesek lázban égnek miatta. Még be se értem dolgozni, már jöttek mobilvinyóval mint a zombik, hogy "lejött már? oda tudod adni?". Engem keresnek, mert a Partner Network oldalhoz nincs hozzáférésük és nálunk partner verziót használunk, amit nem lehet frissíteni a megszokott módon.

Naszóval, tegnap délután 3x százaléknál megszakadt. A resume nem sikerült. A beépített és ajánlgatott download manager egy rakás szar, egyszer nem tudta még folytatni rendesen.

Azóta random hibák vannak csak.

--
trey @ gépház

windows 8.1 - szponzoralta a holland es a magyar labdarugo szovetseg... ;)

Csak egy dolgot felejtettek el kommunikálni: ha valaki SSD+HDD kombó miatt a Users mappát "átirányította" máshova (mondjuk a HDD-re), akkor nem fog menni a frissítés:

Sorry, it looks like this PC can't run Windows 8.1. This might be because the Users or Program Files folder is being redirected to another partition.