Plasma Media Center 1.1

Címkék

A KDE közösség ma bejelentette, hogy elérhető a Plasma Media Center 1.1-es kiadása. A Plasma Media Center célja, hogy könnyen használható és kényelmes felületet biztosítson a felhasználóknak zene, film, kép stb. tartalmaik egy helyen való kezelésére. Az 1.1-es kiadás fő újdonsága a zsír új YouTube-mód.

Részletek a bejelentésben.

Hozzászólások

az 1.2 terveivel egyutt eleg jonak tunne. a folder preview es album covers eleg alap, a settings menu szinten. de emesztheto lesz ez szerintem, decemberben elvalik :)

--
Vége a dalnak, háború lesz...

Ez olyan, mint egy sok-sok évvel ezelőtti xbmc...

Ha nem tudnám, hogy mi az a KDE, még azt hinném, hogy valami androidos progi ez itten.
---------------------------
Oszt jónapot!

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de engem már az oxygen ikonkészlet / Qt téma látványa miatt undor fog el. Nem, az ikonok maguk egyenként szépek, igényesen meg vannak csinálva. Valószínűleg a KDE vergődése miatt van szerencsétlen összekapcsolódás az agyamban...

Szerintem ez olyan lehet, mint annó az intel VGÁ-k teljesítményproblémája linuxon. Amikor beszélgettünk róla, rögtön jött pár zseni odaböfögni, hogy márpedig "worksforme", de egyikőjük sem értette meg, hogy nekünk is működött, csak - a windows-os driverhez képest - botrányos teljesítménnyel. Mivel még nem láttak jobbat, azt hitték, az jó.

No offense, te is így lehetsz a KDE-ddel ;-)

(vagy nyócévig én is KDE-t használtam)

Szerintem meg nem olyan :) csak tudni kell disztrót választani, meg ki kell fogni a megfelelő hardware-t. És kösz a kritikát, de nem vagyok KDE függő, csak egyszerűen a számos kipróbált desktop (beleértve a win7-et is) között nem találtam még jobbat. Ettől még nem trollkodok oda a mate, cinnamom, unity, gnome3 stb témájú threadekhez, hogy az szar, a racionalitás mellett ízlés dolga, hogy kinek mi tetszik, mi áll kézre, meg szerencse kérdése is, hogy mi vált be :)
Nekem még mindig nvidiám van, ezen a gépen sem, de más korábbi gépeken sem volt bajom a teljesítménnyel, winhez képest sem, de ettől még nem tartom kizártnak, hogy más konfigokon másként van, viszont az olyan általánosítások kiverik nálam a biztosítékot, hogy "ez vagy az trágya, mert nálam nem megy rendesen", főként ha amúgy már a miértjét is körüljártad.

Egyrészt a kde nem _szerintem_ szar. Az, hogy a fél világnak ugyanaz a véleménye, nem tehetek róla, valahol csak el lett rontva (én a 3.5->4 váltást tippelem, utána ment mindenki tömegesen gnómba).

Másrészt kicsit provokatív voltam, belátom, hiszen tudom, hogy annó slackware alatt xfce-ztél :-) Vagy az frugalware volt ott a B épületi irodában? ;-)

Szerk.: a teljes igazsághoz hozzátartozik, hogy talán a csalódottság (is) beszél belőlem. 7-8 év KDE után egyszerűen le kellett cserélnem, pedig addig az volt a legjobb. :-(

A fél világnak az átállás miatt rossz a véleménye, amit valóban eltoltak. Abban a másfél évben sokan elmentek. Amúgy csodálkoznék ha lenne statisztika, hogy a fél világ szerint szar a KDE... :)
Amúgy a Plasma Media Center egy kis része csak a KDEnek.
Szerintem a KDE4 kimondottan pofás kezd lenni.

Egy UX designert bevehetnenek a csapatba. Vagy ez is egy csuda sok mindent tudo linuxos app lesz, amit egy gyotrelem lesz hasznalni...