1 éves az Ubuntu Hour – Pécs (június)

Címkék

1 éve kísérleti jelleggel útjára indították az Ubuntu Hour sorozatot Pécsen, melynek céljául tűzték ki, hogy a helyi Ubuntu felhasználók találkozhassanak, beszélgethessenek Ubunturól és minden másról. A találkozó minden hónap második péntekje volt, amikhez betársult 2 Release Party is.

A találkozókon, hol kevesen, hol sokan voltak, de kialakult egy aktív mag, akik rendszeresen járnak és segítenek minden újonnan csatlakozónak. Ezt az önkéntes munkát megköszönve a júniusi találkozón egy kis meglepetéssel kedveskednek mindenkinek.

Időpont: 2013. június 14. (péntek) 17.00

Helyszín: Apolló Étterem (Pécs, Őz u. 5.)

Téma: 1 éves a találkozó. Feltételezhetően visszaemlékeznek mindenre, ami történt ezalatt az 1 év alatt és várhatón sokat beszélgetnek majd az Ubunturól is!

Megközelítés: 2, 2/A, 37, 55 és 55Y-os helyi járatok esetében a Petőfi u. megálló, a 30 és a 30Y esetében az Alkotmány u. a legközelebbi.

Propaganda: Ha szeretnéd Te is reklámozni a programot, akkor a plakátot ODG, PNG vagy PDF formátumban letöltheted, kinyomtathatod és kiragaszthatod. A plakát kihelyezésekor figyelj oda, hogy közterületre ne tedd és csak oda helyezd, ahová kaptál engedélyt. Aki szeretné reklámozni a rendezvényt, de nem tud nyomtatni, fénymásolni, az jelezze a szervezők felé.

A rendezvény mindenki számára ingyenes.

Hozzászólások