A Microsoft a Security Update 2823324 eltávolítását javasolja kékhalál és egyéb okozott problémák miatt

Miután a felhasználók problémákról számoltak be az MS13-036 részeként kiadott Security Update 2823324-gyel kapcsolatban, a Microsoft kivette azt a Windows 7, Vista, Windows Server 2008 és Windows 2008 R2 számára biztosított automatikus frissítési rendszeréből. A redmondi szoftvergyár jelenleg azt javasolja a felhasználóknak, hogy a már települt frissítést távolítsák el a rendszerükről.

A javítás az NTFS kernel-mode driver-hez (ntfs.sys) érkezett az ehavi patch kedden (április 9.), de nem várt problémákat - többek közt kékhalált - okozott egyes gépeken.

A Security Update 2823324 egy "Moderate-level" sebezhetőséget javítana.

A részletek itt olvashatók.

Hozzászólások

Nem tudnak olyan frissítést csinálni ami eltávolít egy korábbit?

Biztos, csak lehet arra egy hónapot kell várni, még rájönnek, hogy hogy :) - nekem az egyik frissítés az Aero-t nyomta ki. Előbb a Win7 platform upgrade, majd IE10 upg. próbáltam letörölgetni, minden, de aztán már nem is megy :D szal maradok a Linuxnál na az a lényeg.

En eddig megusztam :)
Amugy melyik progikkal akad ossze? Azt valahogy nem talaltam meg.

Nekem fent van a frissítés és nem jött kék halál szerencsére. :)
Viszont az nvidia driver-e már okozott ilyet.

Jók ezek az updatek... Míg a zentyal community verziójánál nem meglepő hogy minden második update összecsukja a rendszert (bár jó lenne ha nem), azért ezekre a hibás ms updatekre nem számt az ember. Én meg vagyok győződve róla, hogy a TIOPos gépeink bejelentkezési problémáját egy update (vagy updatek) okozza, és egy másik előbb utóbb javítja is. A köztes időszakban pedig az ember csak les, hogy nem tud semmit kezdeni a dologgal.

2823324

Baszatok meg, kozel 3millio biztonsagi frissites.
Nem ma kezdtek a sracok a bugok irasát :)

--
Live free, or I f'ing kill you.

Dehát ilyen csak a bubuntunál fordulhat elő, vazz!

Valószínűleg a support aloldalt kiszolgáló gépeket is érintette a hiba, mert jelenleg elérhetetlenek. :)
Kellene valami megoldás arra ha nincs helyreállítási pont és bootkor kékhalálozik a cuccos.

Nem tudom biztosra mondani, de eros a gyanum, hogy ez miatt a patch miatt szalt el az 1ik gepem primary drive-janak MFT-je (backup MFTvel egyutt). Mondanom se kell, hogy eselyem nem volt lekapni a frissitest, a data recovery meg nem hozott vissza minidumpot amibol beigazolodhatna a gyanum (update utan kekhalal, aztan mar se kep, se hang, a C: meg a levesben)
____________________________________
Az embert 2 éven át arra tanítják hogyan álljon meg a 2 lábán, és hogyan beszéljen... Aztán azt mondják neki: -"Ülj le és kuss legyen!"..

Ha valakinek minden induláskor fájlrendszer vizsgálatot végez az említett rendszerek valamelyike, akkor is gyanakodhat erre a patch-re.