Szimulátort adott ki a Mozilla a Firefox OS alkalmazások teszteléséhez

Címkék

Három héttel ezelőtt a Mozilla egy szimulátort adott ki azért, hogy a fejlesztők tesztelni tudják Firefox OS-re írt alkalmazásaikat anélkül, hogy kompatibilis telefont kellene szerezniük. Robert Nyman, a Mozilla technikai evangelistája tegnap bejelentette, hogy kiadták a Firefox OS Simulator 1.0-s verzióját. A nem más, mint egy Firefox add-on, amely telepíthető az addons.mozilla.org-ról:

Az 1.0-s verziószám senkit se tévesszen meg. A Mozilla "preview" verziónak tekinti az 1.0-s kiadást.

Hozzászólások

Hát ez nem semmi. Alapban tetszik. Felraktam, megy. Mozzilláék jó irányt vettek szerintem.

Hát... Ez így gyenge.

Annyi előnyét látom, hogy nagyon egyszerű rá fejleszteni (egy bizonyos szintig, mert utána már elég szívás a HTML5).

eddig nem érdekelt nem nézegettem, de most már tényleg utánaolvasok mi is ez a Mozilla a Firefox OS, mit tud, mit akarnak vele, vagy egyáltalán van e értelme. Abszolút nem látom át jelen pillanatban, hogy ez hogyan mérhető össze az Androiddal, vagy iOS-el vagy bármi más létező OS-el, egyáltalán mi ennek az alapja? Androidnak Java, de ez hogy éri el a vasat? Milyen nyelven/platformon?

Na, elolvasok pár cikket/manual-t.....

________________________________
blog: http://horvathjanos.wordpress.com

Egyszerűen nem tudom elindítani. Belekattintok a Stopped gombba, kicsit oldalra csúszik a csúszka, de visszaugrik alapállapotába. Vki?

Troll: Akkor ezt nem lehet chrome alatt futtatni, ugye? :)
Troll off;

Nagyon állat :) Kíváncsi vagyok hogy milyen jövője lesz, kicsit félek tőle hogy nem sok, bár az androidot is sokan leírták. Illetve megkérdőjelezem hogy van-e értelme yet another platformnak?

Szerk: Az azért érződik hogy nincs kész, viszont jó az irány. Bár félek hogy az apple beszól nekik, sok ios-ből ismert elemet találtam (pl alkalmazások eltávolítása nagyon arra hajaz)