Platina szintű tag minőségben csatlakozott a HP a Linux Foundation tagságához

Címkék

A Linux elterjesztését céljául kitűző non-profit Linux Foundation bejelentette, hogy illusztris tagságához csatlakozott a Hewlett-Packard. A Linux Foundation tagságához cégek három minőségben - ezüst, arany, platina - csatlakozhatnak. A HP a legmagasabb, platina szinten csatlakozott. A HP platina tagként egy szűkkörű csapatba - Intel, IBM, Fujitsu, NEC, Oracle, Qualcomm, Samsung - lépett.

Részletek a bejelentésben.

Hozzászólások

mire jo ez a membership amugy?

"the organization sponsors the work of Linux creator Linus Torvalds and promotes, protects and advances the Linux operating system by marshaling the resources of its members and the open source development community."

aha, szoval aki fizet annak kerul be a kodja?

--
NetBSD - Simplicity is prerequisite for reliability

Nálunk vannak HP-k, rajta Red Hat származék rendszer és a cég mondta, hogy van szerződésük közvetlen a HP-vel, hogy a op. rendszerükkel kompatibilisek jelenleg és kompatibilisek is lesznek a jövőben a gépeik, ezek alapján készítik mondjuk a BIOS-t. Na most ez nem tudom mennyire igaz, de lehet ilyen megkeresésből egyre több érkezik be hozzájuk és úgy gondolták "hivatalossá" teszik a kapcsolatukat, így aki Linuxozik az HP-t választ, mert ugye ott van a csapatban.

"Belépés díjtalan, kilépés bizonytalan."

Erdekes, hogy a platina minosites 500e dollar. (Ez reklamkoltsegnek sem tul sok...)

----------------------
while (!sleep) sheep++;

Vajon akkor is megtette volna, ha az Itanium nem lenne eltunofelben? Mert nagyon afele tendalunk, hogy inkabb sok kicsi x86-os blade-bol epitunk nagygepeket, x86-os HP-UX meg nem nagyon van tudtommal...

--
A gyors gondolat többet ér, mint a gyors mozdulat.

Akkor mostmár a notim (elitebook - 138a:0007 Validity Sensors, Inc. VFS451 Fingeprint Reader) újlenyomatolvasójának lesz végre drájvere? éljen!

--
:q!

Lehet, hogy a régihez volt driver. :)
Egyébként ha már itt tartunk, akkor a magyar nyelvben kissé hibásan terjedt el az ujjlenyomat szó használata. Amire ti gondoltok az az ujjnyom. Elég érdekes anyagból készül az az ujjnyom olvasó eszköz, amelyen az ujj lenyomatot hagy. (mondhatni szar anyagból :))

Elsőre félreolvastam:
Platina szintű tag minőségben csatlakozott a HUP a Linux Foundation tagságához

---
Mostly Harmless