Értékesítési szerződést írt alá a Jolla és a D.Phone, Kína legnagyobb smartphone retail hálózata

Az épp csak, kb. egy-másfél hete a köztudatba berobbant Jolla Ltd. és a D.Phone egy sajtóhírt adott ki tegnap, amelyben bejelentették, hogy a "feljövőben levő finn smartphone cég" és Kína legnagyobb smartphone kiskereskedelmi lánca, a D.Phone Group értékesítési és terjesztési szerződést írt alá. A két cég közös célja, hogy jelentős értékesítési eredményeket érjen el Kína 150 milliós smartphone piacán. A szerződés értelmében a D.Phone vállalta, hogy értékesíteni fogja a Jolla telefonjait Kínában. Ehhez a kínai cég a több mint 2000 kiskereskedelmi egységből álló hálózatát fogja felhasználni.

Részletek a bejelentésben.

Hozzászólások

A feltörekvő piacok tartják életben a Nokiát, ha pont itt lesz sikeres a Jolla akkor Elopot az első saloi lámpavasra fogják fellógatni a részvényesek.

A Meegoo-ban sok lehetőség van, elvonatkoztatva az okostelefonoktól talán az S40 helyett lehetne belőle faragni egy kellemes rendszert. Nekem a 5800 tökéletese megfelelt. Egy hétig elment pedig neteztem rajta, email, voip minden ment. A mostani Andoridom max 2 napig birja, ha nem nyúlok hozzá.

Én azt látom, hogy a többség még mindig forditva gondolja.
A "telefon azt kell h. tudja, hogy telefonáljon, nem kell más" szemlélet.
Telefonként gondol rá, és abból indul ki h. ez telefon, pedig valójában egy
zseb számitógép amiben mellesleg van GSM is, meg egy "telefonálóprogram" :))
Ezért is várnak tőle olyasmit, mint egy telefontól, és "szar" mert nem tud
annak megfelelni.

--

Akkor mi a francért veszi meg a többség a smartphone-t, ha olyan szar, amikor azért még lehet kapni feature phone-t is, még ha egyre kevesebbet is?! Tudom: divatból. Ugyanolyan divatmajom a userek 99%-a Androidon, mint iOS-en, vagy WP7-en.

Ha valaki még nem próbálta ki élőben az N9-et akkor tegye meg.

A leginnovatívabb és jobb grafikus telefonfelület ami csak létezik. Rettentő kúl egy kütyü, igazából az apple kidolgozottsága előtt egy hajszállal vagy talán mögötte, a többi meg valahol egy másik sorban.

+1
Android párti vagyok, fejlesztek is rá, és kipróbáltam az N9-et. Pont N9-re nem fejlesztettem, de kipróbáltam a QML-t és mind felhasználóként mind fejlesztőként azt gondoltam, ez még az androidnak is odaverhetne, ha megtolná a nokia. Hát nem tolta.
------------------------
Everyone is a winner*

Valószínű. Egy no-name startup céggel nem állna szóba egy D.Phone méretű vállalat.
Meg azért nem olyan egyszerű hipp-hopp (hírek szerint még idén) kiadni egy telefont, még ha át is csábították a szükséges fejlesztőgárdát. A szellemi erőforrásokon kívül infrastruktúra is kell.