Samuel L. Jackson és Zooey Deschanel az Apple új iPhone 4S reklámjában

Címkék

Az Apple új reklámokat készített, hogy az iPhone 4S szekerét még jobban megtolja. Az egyik spotban Samuel L. Jackson, a másikban Zooey Deschanel társalog a 4S egyik húzó újdonságával, a Siri (Speech Interpretation and Recognition Interface) asszisztenssel.

Hozzászólások

Én aléggé analmabéta vagyok, valakinek van tapasztalata a Sirivel?
Tényleg ennyire használható vagy azért ezek a videók inkább költői túlzások voltak?:)

Magyarnak szulettel, igy sajnos b.hatod.

(Jol optimalizaljak amerikai english-re, de hunglish kiejtesbol SLJ szintu angol sajnos nem szokott kijonni - kiveve ha kint toltottel par evet gyerekkent)

Viszont az Apple nem szokott kamuzni a reklamjaiban mockupokkal, tehat ha ilyen szepen beszelnel angolul, neked is valaszolgatna. Azt nem allitom hogy nem minden egyes schnitter 3x kellett felvenni, de az adott felvetelen konkretan megertette valszeg.

Nekem ugyan nincs Siri-m, csak egyszerű Voice Control van az iPhone 4-ben, de azt tök jól tudom hasznosítani egy dologra.

A riasztóm ki- beélesítését vezetés közben meg tudom csinálni úgy, hogy nem kell kézbevenni a telefont. Csak annyit mondok a telefonnak, hogy "Call Garage" és teszi a dolgát. Persze ehhez a Garázs szót angolul kell beírni a telefonkönyvbe, mert ha a Garázs "Garázs"-ként van beírva, akkor ahelyett, hogy azt mondaná a csaj benne, hogy "Calling Garage... Mobile", elkezdi lejátszani a "A State of Sundays" egy dj set-et a zenék közül.

Ahahahah. :)

Szóval jó ez, csak ha alkalmazkodsz hozzá.

--
trey @ gépház

Ezt könnyű kipróbálni, csak vissza kell játszani a reklámból neki a szöveget és máris kiderül, hogy mit ért meg belőle...

Kipróbáltam. Az első reklámban az esőnél a "Rain" helyett először "Bring"-et értett, másodszor próbálva viszont rendben volt (harmadik próbálkozásra meg mondjuk "Green"-t értett :), viszont elég hülye hangon ejti ki a csaj a szöveget. A "Remind me to clean up tomorrow"-t viszont csont nélkül vitte, elsőre, másodikra, harmadikra.

Hot Gazpacho soup :DD Látom Applenél is vannak Red Dwarf fanok :P

Menthetetlen magányosoknak ajándék is jár: egy életnagyságú gumiember-tok.

:)

Azért az komoly, hogy a nő a telefonját kérdezi, milyen idő van odakinn.
A telefonok okosodnak, az emberek hülyülnek. Sokszor túlságosan is ezekre a kütyükre hagyatkozunk, gondolkodni és látni meg elfelejtünk.