Megkezdte a Nokia a Lumia 900 javítás terjesztését

Címkék

A Lumia 900 debütálása után a Nokia közölte, hogy memóriakezelési probléma van a készülék szoftverében, amelynek következében a felhasználóknak internetkapcsolódási problémáik lehetnek. A finn cég képviselője azt ígérte, hogy a szoftveres frissítés április 16. körül elérhető lesz. A Nokia ígéretéhez híven a hétvégén megkezdte a javítás terjesztését. A részletek a Nokia lumia900update oldalán.

Hozzászólások

ha ez komoly, akkor a Windows Phone vicc kategória. amennyiben csak egy reklámfogás... nos annak eléggé szánalmas.

ööö... hát volt :)

http://www.wired.com/gadgetlab/2010/01/google-nexus-customers-sour/

"Nexus One has been plagued by consumer complaints including spotty 3G connectivity, a high early termination fee, poor customer support from Google and problems with the touchscreen."

De persze attól még a hiba elég gáz, mivel kb. a Nokia jövöje múlik a Lumina sorozat megfelelő fogadtatásában. Szóval sokkal jobban kellett volna odafigyelni.

Az mennyivel jobb? Vagy csak azért mert ez Android, az meg WP7? Mert ha a szokásos HUPákolásról van szó, akkor én itt ki is szállnék. Azt hittem, hogy valami értelmes dologról lesz szó. A Nexus esetén és a Lumia esetén is ugyanannyira gáz, hogy bugosan jött ki, de mivel mindkettőt javították, így nem hiszem, hogy ezen érdemes tovább lovagolni. Mindezt mondom úgy, hogy szerintem a WP7 platform halott, Lumia ide, vagy oda.

Ez nem fröcsögés kérdése elég nagy bibi ha úgy kell kommunikálni valamit ahogy wp7 lumniákat.Szoftveres hiba+hw kicserélés+jövőbeni frissítés.
Wp7 emlékeim szerint úgy startolt hogy egy szoftverfrissítés téglásította legtöbb telót.fixme.
Androidnál Ios-nél nem tudok ilyenről.Nexus esetén annyi hogy nem volt vele gond szolgáltató volt a ludas.
Félreértés ne essék mi örülnénk legjobban ha Nokia minőség jött volna a egyesüléssel ehelyett..szegény nokia mehet süllyesztőbe.
Több nokia 300-500 láttam wifi problémával.

A piaci részesedése 5% körüli és folyamatosan csökken. Kíváncsian várom az aktuális negyedéves adatokat, hogy az iszonyat mennyiségű pénz, amit reklámra költöttek és a Lumiák hoztak-e bármiféle változást.

A Windows 8 megjelenése szerintem is hozhat változást, de túl optimista ezzel szemben sem vagyok. Ez is a meglátjuk mi lesz kategória...

Ha százalékban kellene kifejeznem, akkor a WP7 tömeges elterjedésére (mondjuk a piac minimum 30%-ának megszerzése) 1%-2% esélyt látok, míg W8 esetén ez olyan 40%. De mondom, várom az új számokat nagyon.

a Lumia900 99.99dodó 2 év hűség mellett, és láss csodát, most emiatt a kis affér miatt 100dodó visszajár, nemcsak az eddigi vásárlóknak de április 21.ig minden Lumia 900 vásárlónak. OMG! mi ez? HUP HUP HUP Barba Trukk? :)
ne mondd már, hogy nem érzékeled mennyire égő ez az egész!

Dehogynem érezem, hogy mekkora égés. Csak azt mondtam, hogy nem ők találták fel az "elcseszett kiadás" fogalmát. Az pedig, hogy $100-t visszafizetnek egy egyszerű reklámfogás, hiszen mondhatná azt is, hogy telepítsd a frissítést és megszűnik a probléma. De valahogy tolni kell a WP7-et, hogy ne dögöljön meg végleg, még mielőtt kijönnek a W8-as telefonok.

Ez az a tipus amelyiknek a kijelzoje minden elozetes bejelentes nelkul imad besargulni? Nem emlekszem mar ra tisztan, csak arra, h rohogtunk az android tulaj kollegaval, h ezt igy hogy gondolta a Google. A tobbi idegesito bugja mellett ez volt a leghumorosabb. :)

---
pontscho / fresh!mindworkz

Szerintem ez márkától független IPS betegség. Nekem most egy LG o2x-em van, ez is IPS paneles, és ez is sárgul. Nem vészesen, de teljesen fehér háttérnél, ha nagyon akarom, akkor látom, hogy az alsó széle és sarka sárgásodik. Használtaot nem befolyásolja -> nem zavar.

Igen. Az enyem is ilyen volt, meg meg sok mas embere is. Csomo helyen (itt UK-ban) nincs EDGE, csak 3G, HDSPA es GPRS. Hadd ne mondjam, milyen elmeny volt. A kulonbseg, hogy a Google hetekig egy szoval sem reagalt, es vegul nem is fixalta rendesen.

----------------------
while (!sleep) sheep++;

Ehhez, legalabbis itthon, gyalazatos halozati minoseg is kell. Amugy ez a legnagyobb talalmany a szeletelt kenyer ota, siman ra lehet kenni a szolgaltatora a vonal megszakadasat ha olyasvalaki keres akivel nem akarsz beszelni, de megsem akarsz a hunyo lenni. :)

---
pontscho / fresh!mindworkz

Igazabol pont ez a jo az orszagunkban: mindenki akkora panaszlada itt, hogy egy cegnek 3x is meg kell gondolnia, hogy tenyleg akar-e kritikan aluli minosegu szolgaltatast nyujtani. A Vodafone-nak anno n+1 eve a nyitasukkor volt egy harmatgyenge halozatuk, es annyian panaszkodtak ra (IRL is), hogy szerintem sokan a mai napig azt hiszik, hogy meg mindig harmatgyengek ebben, mert annyira megmaradt az emberekben (az mar mas kerdes, hogy ma mar (valsag ota) nem nagyon fizetetnenek annyival tobbet egy akkori Westel minosegi szintu szolgaltatasert). Az USA-ban meg lehetett magyarazni a lakossagnak, hogy normalis az, hogy a varos egyik pontjaban mar nincs halozatod es tarts emiatt hangpostat, a magyar az meg felhaborodik, hogy nem csak hogy halozat sincs, mikor neki jar, hogy ezzel akarhol telefonalhasson, de meg kifizettetnek vele a hangposta dijat is, hat a k anyjukat :)

A voda, hát ja, nyitáskor állítólag harmatgyenge volt a hálózatuk a másik két céghez képest, bár én 2001 és 2006 között végig vodás (is) voltam, és nem éreztem ezt a problémát. Persze jóval olcsóbbak is voltak, mint a másik két cég. A legendárium szerint ma is jóval gyengébb a hálózatuk, mint a másik kettőé, árban viszont ugyanott vannak. Ami szerintem valszeg abszolútértékben is magasabb, mint az USA-ban, a fizetésekhez viszonyítva pedig biztosan.

A másik két szolgáltató húde minősége szerintem nagyrészt mese egyébként...

A hangposta pedig, hát az, hogy ugyanannyiért meghallgathatod az üzeneteidet, mint amennyiért mással beszélsz, az romantikus, valljuk be. Magyarországon nagyon sok - egyébként jó - dolgot az árazással kúrnak el...
Ráadásul megszopatod a hívót is, mivel itt dívik a félperces-perces elszámolási egység (mert így olcsóbbnak lehet mutatni a heroinárú percdíjat), így ő is bukja fél percnyi vagy percnyi beszélgetés árát. Akkor inkább legyen "pillanatnyilag nem kapcsolható" ingyen, aztán dob SMS-t, próbál később elérni, füstjelekkel üzen, akármi.