"Másodikok lettünk a SozialMarie alapítvány közönségdíjáért folyó versenyben"

Címkék

Köszönjük, hogy a SozialMarie Alapítvány pályázatán szavazatával támogatta BeLin-projektünket. Habár az utolsó pillanatokig vezettünk a közönségdíjért folyó versenyben, és az Önök rendkívüli összefogásának köszönhetően több, mint 1700 szavazatot kaptunk, végül a második helyen végeztünk és idén sajnos mégsem mi leszünk a közönségdíj nyertesei.

A honlapunkról ingyenesen letölthető beszélő Linux program népszerűsége a vak és gyengénlátó felhasználók körében valamint a SozialMarie-pályázaton ránk szavazók rokonszenve egyaránt arra ösztönöz bennünket, hogy új lehetőségeket keressünk a beszélő Linux továbbfejlesztésére és népszerűsítésére.

Hozzászólások

bár a levél nagyon hivatalos lett, az "Önök" jelen esetben ti vagytok, HUP-olvasók. :)

Kicsit jobban meg lehetett volna promotalni; jo ugyrol volt szo.

Néhány éve kiírt EU-s pályázat kapcsán kerültem kapcsolatba a cikkben szereplő alapítvánnyal. Akkor még elég beszűkült - speciális - volt a piac a látássérültek támogatása tekintetében. A pályázat keretében "kötelező elem" volt a látássérültek támogatása, ami ha nem EU-s pályázatról lett volna szó is alapból támogatandó. Az alapítvány volt (talán most is az) egy bizonyos termék magyaroszági forgalmazója. Az első árajánlatoknál még korrekt ajánlatot adtak, de amikor később már a megvalósításhoz értünk és aktualizálni kellett az árajánlatot, akkor drasztikus áramelkedéssel kellett szembenézni. (Közben persze kiderült, hogy országszerte több mint százan pályáztak és mindenki tőlük kért ajánlatot, mivel nagyon más lehetőség nem volt.)
Több heti levelezés és egyéb körök lefutása után sikerült az áremelést "normalizálni" (és nem az alapítvány "jóakaratából").
Az eset annyira felháborított, hogy a levelezést is megőríztem ill. mai napig megmozdul bennem valami ellenszenv, ha az alapítvány neve előkerül.

Pár éve történt, a pályázatot lezártuk, talán azok a személyek sincsenek már ott, akik ezt végigvitték, de leírtam, hogy aki most ott van és új, az tanuljon és hasonlót ne kövessen el.