Hupper 1.2

Címkék

Örömmel értesítem a nagyérdeműt, hogy verzióval jelentkezik az ismert és népszerű Firefox extension, mely a HUP-on töltött órák eltöltését hivatott élvezetesebbé tenni.

Újdonságok, hibajavítások jellemzik az új verziót. További részletekért ajánlom a Hupper 1.2-ről szóló blogbejegyzést.

Hozzászólások

Sajnos SeaMonkey 2.6b4 alatt nem megy. A beállító panel bejön szépen, de az Alkalmaz gombra kattintva nem történik semmi, a beállításokat nem menti el.

--
A főnököm mindig megtartja amit ígér, ha pénzt ígér azt is!

Ez működik is, köszi! Még egy apróságra lettem figyelmes, de ez nem az extensionnel, hanem a site-tal kapcsolatos. Alapból a noscript tiltotta nálam a mozilla.net-et, de az addons.mozilla.org site-ot engedélyezte. Ebben az esetben rossz linket kapok, vagy legalábbis a kapott link még az 1.2-t ajánlja fel letöltésre. Csináltam két screenshotot, hogy szemléltessem:

koszonom szepen, Chrome alatt jol mukodik

feature request: 100 napnal regebbi kommentek mas szinnel jelenjenek meg (ezereves topikok up(p)olasa ellen)

Most kipróbáltam ezt is a hivatkozott konkurencia után. Tetszenek a tabulátor csíkjaid. Biztos megvalósítottad, csak nem látom, az az, hogy amely topic-okhoz hozzászóltam, azokban lévő új hozzászólások összesítése jó volna, s egy kattintással elérhetők legyenek ezen a topikok. A konkurenciánál tracking, ha jól emlékszem.

Az nem baj, ha van több alternatíva, de ez is olyan szerintem, mint a legtöbb opensource project. Lehet, egybe kellene integrálni a jóságokat, nem feltétlenül elaprózni azokat.

tr [:lower:] [:upper:] <<<locsemege
LOCSEMEGE

Biztos megvalósítottad, csak nem látom, az az, hogy amely topic-okhoz hozzászóltam, azokban lévő új hozzászólások összesítése jó volna, s egy kattintással elérhetők legyenek ezen a topikok.

Nem, ez nincs megvalositva. Gondolkodtam rajta, hogy beletegyem, de egyelore letettem rola, mert olyan szornyen csunyan lehet csak megcsinalni, hogy nem igazan fulik hozza a fogam. Sajnos nincs hozza API, igy csak HTML/DOM parse-olassal lehet jelenleg megoldani, ez meg nekem nem tetszik. De termeszetesen ha valaki ugy erzi, hogy osszerakna, szivesen latok barmilyen hozzajarulast a kodhoz. =]

--
HUP Firefox extension

Firefox 11 nightly alatt (mai build) jól működik. Köszönöm.

Csak úgy mellékesen, kihívásként nem akarod Opera eksztenzsünként, userscriptként megvalósítani ezt? Vagy ez már megoldott probléma, csak nem tudok róla (nem szoktam se az újonnan beletett kiterjesztéseket, se userscripteket használni)?
----
Hülye pelikán

Ha szabad megjegyeznem, a "boring comments" szűrő túl sok mindent kiszűr, jó lenne kikapcsolhatóvá tenni. Nem csak a +1-eket és subscribe-okat rejti el, hanem értékes kommenteket is, amikben nem fordulnak elő ezek a kulcsszavak.
Win7, Chrome 17.0.963.12

Mindezek mellett köszönet a munkáért!

--
No God, no peace. Know God, know peace!

Sajnos nálam nem működik (Firefox 8.0, Linux Mint 12).
Tünet: beállításoknál csak cancel és alkalmaz gombok vannak, cancel hatására minden beállítás elveszett, alkalmaz gomb megnyomása esetén meg nem tűnik el az ablak: csak cancel-lel lehet lecsukni.

Magyarán hiába állítok be bármit is, elveszik, mert cancel-t kell nyomnom...

Köszönöm szépen én is!
A Firefox-osat már régóta használom, most kipróbáltam a Chrome-osat is Ubuntu alatt.
Egy apró kis hibát látok benne, a kiterjesztés szövegei angolul jelennek meg (pl. first new message), pedig a magyar nyelv az elsődleges a chrome-ban is.

thx!

Anno javasoltam egy olyat, hogy a követésben lévő cikkeket is lehessen rejteni. Teszem azt volt egy topic, ahol hozzászóltam, majd egy hónap után is él, csak épp flame megy már csak benne, de mindig jelzi a követés, hogy új. Pedig már nem érdekel :)
Ez következő kiadásba bekerülhetne? :)

Firefox 9.0.1 alatt a Beállítások panelt behozva, nem lehet az Alkalmaz gombbal bezárni az ablakot.

Egy aprócska typo ugyanitt: "Blokkok feldologozása" -> helyesen feldolgozása