SeaMonkey 2.5

Címkék

Ma megjelent a közösségi alapon fejlesztett "all-in-one" internetes alkalmazáscsomag, a SeaMonkey - korábbi nevén Mozilla Application Suite - 2.5-ös kiadása. A kiadás ún. "major" kiadás, azaz vele a stabilitást növelő fejlesztéseken és hibajavításokon kívül új funkciók is érkeztek. A SeaMonkey 2.5 elérhető 24 nyelven Windows, Linux és OS X rendszerekhez. Részletek a bejelentésben. Letölthető innen. További részletek a kiadási megjegyzések dokumentumban.

Hozzászólások

Hat, annyira nem latom szukseget a valtasnak. Vegre a legtobb kiegeszito mukodik es a megszokott temak is elerhetoek (bar az Oh, Canada/All American eseten az ikonok alatt nincs felirat, mert olyan kicsi a magassaga a panelnek...)

--
http://www.micros~1

Én telepítettem a frissítést...
Az első újdonság, amit észrevettem, hogy hiába nyomkodom a kereséshez a CTRL+F-et, nem működik. Mondom, mi a bánatos...
Hát kiderült, hogy áttették a billentyűt (gondolom a magyar változatban) a CTRL+K-ra (Mint Keresés). Most meg sikítva keresem a megoldást, hogy hogy is lehet ezt a baromságot visszaállítani CTRL+F-re. Soha nem értettem, hogy ki az a pihent agyú, aki ilyen változtatásokat kitalál.

A hup-on sok pihentagyú van, de konkrétan Kami nem az. Elnézést is kérek tőle gyorsan (bocs, Kami!). Valószínűleg ha ő nem lenne lelkes a tengerimajom iránt, akkor már jó ideje nem létezne magyar változat belőle.
(Egyébként nem is értem, hogy miért olyan kicsi a program népszerűsége, én anno a mozilla után egyszerűen nem tudtam a firefox-ot megszokni.)

Mentségemre legyen azért írva, hogy nem véletlen hibát tippeltem magamtól, hanem hogy mondjuk valaki kitalálta, hogy lokalizáció-függetlenül a "find" szó adott nyelvű változatának a kezdőbetűjét kell a CTRL-lel nyomni a kereséshez. A SeaMonkey-es fiúk között is van ám nemnormális, például aki leváltotta annó az 1.0 előtti változatok kézzel rajzolt logóját...

Régebben használtam, mert jó volt a minden-egyben része, hogy új tab-on ott az irc, levelező. Mostanában azonban mindezekhez új ablakot nyit, és én nem tudom beállítani hogy fülön nyissa. Aztán kevésbé testre szabható, állítgatható, nem annyira kényelmes, mint a firefox, sőt, lassabb is kicsivel.
Így már nem használom. Pedig szerettem, csak már nem olyan, mint volt.
---
A Linux nem ingyenes. Meg kell fizetni a tanulópénzt.
Az emberek 66 százaléka nem tud számolni! Gondoljatok bele, ez majdnem a fele!!
Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának.

Dehogynem, csak nem lenne ilyen vicces. Bar lehet, hogy azert tetszik, mert ha megprobalok ekezettel gepelni, tiz esetbol ketszer en is mellenyomom az í-y parost es ha az ember gyakran olvas angol szoveget, esetleg fel sem tunik neki, csak valami furcsa, de nem jon ra, micsoda. En legalabbis igy vagyok vele.

--
http://www.micros~1

Nem tehetek rola, most hangosan rohogtem :) Es rogton bocsanatot is kerek Kamitol, ha jol tudom, egyedul csinalja a honsoitast es igazan szep munka, kis hiba csuszott bele. De idonkent tenyleg halalos, hogy pl. mc-ben ha filet keresek es a talalatotka listazni akarom, "l" vagy "p" billentyut nyomjak...

--
http://www.micros~1