Szabad Szoftver Világnap és Konferencia Szegeden - második felhívás

Címkék

Kövonalazódnak az idei konferencia témái, érdemes körülnézni. Ha tervezed, hogy jössz, kérjük regisztrálj, hogy lássuk mekkora az érdeklődés.

A tavalyihoz képest az idei konferencián nagyobb hangsúlyt tervezünk a tapasztalatcserékre, kerekasztal-beszélgetésekre. Nézd meg őket, jelezd, amelyik téged is érdekelne, és tegyél föl saját kérdést, vagy javasolj új témát!

Vannak olyan témafelvetések is, amelyekre nem jelentkezett előadó. Ha úgy gondolod, hogy valamelyiket bevállalnád, akkor még erre szeptember 16-ig van lehetőség.

Az jeletkező/jelölt előadók közül Juhász Géza e-mailcímét nem adták meg, ha valaki ismeri (vagy magára ismer), kérjük jelezze!

Hozzászólások

Ha már lyavító szándok:
"Nézd meg a kerekasztal-beszélgetések eddigi javolt témáit"

(az már csak ilyen személyes morgolódás, hogy hogy a bánatban van, hogy egy *szabad* *szoftveres* izének aki a logóját vagy mit (laptetejeikonsor) kitalálta, az beleteszi a leenugz penguint (teljesen rendben), pár leenugz-disztrib logóját (ez már nemannyira, de rendben), sok-sok szabad szoftver alkalmazás logóját (ez is nagyon rendben), but! wtf is w3c? És hogy egy rohadt tornacsukás kisördög hogy francba nem jut eszébe senkinek - no az már nincs rendben. (Nem hiányzik a FreeBSD ocsmány szarvas lufija, vagy pláne az a béna tüskéshal, de bizony Beastie igen is hiányzik abból a felsorolásból.)

személyes morgolódás off