Ismét kutatás, ismét segíthetsz (és HUP pólóhoz juthatsz)!

Címkék

Itt a szokásos, félévente jelentkező VMR kutatás. Ahogy eddig is, a kitöltésével most is jelentősen hozzájárulhatsz a HUP üzemeltetéséhez. Kérlek, hogy ha van egy kis időd, töltsd ki kérdőívet! Eddig is lehetett HUP pólóhoz jutni a kérdőív kitöltésével. Most sincs ez másként!

Ezúttal is, hogy egy kis kedvet csináljunk a részvételhez, az 5 leggyorsabb kitöltőnek, aki elküldi nekem a trey () hup ! hu e-mail címre azt, hogy hány megjelölhető opció szerepel azon a kérdőív oldalon, ahol a hup.hu is szerepel, egy szitanyomott HUP pólót küldünk cserébe az általa választott színben, méretben! A levél tárgya "HUP játék #4" legyen. Más tárggyal érkező leveleket nem áll módomban elfogadni!

Természetesen nem csak HUP pólóhoz lehet hozzájutni. A kutatás lebonyolítója a névvel résztvevők közt 400 ezer forint értékű ajándékokat sorsol ki.

Fel szokott merülni a kérdés, hogy mit látunk mi egy ilyen kutatás eredményeként. Egy kis összefoglaló az előző felmérés eredményéből. Az HUP olvasók nagy része:

  • férfi (92%)
  • 18-39 éves (78%)
  • az internetes átlagnál magasabb iskolai végzettséggel rendelkezik
  • nagyvárosban lakik (az olvasók több mint fele budapesti)
  • leginkább otthonról és a munkahelyéről internetezik; a HUP olvasók esetében jóval magasabb a munkahelyről és a nyilvános WiFi-ről való internetezés, mint az internetes átlag
  • igénybe vesz internetes banki szolgáltatást (67%, ez majdnem duplája az internetes átlagnak)
  • személygépkocsit nem fog mostanában venni (88% nem tervezi egy éven belül)
  • új építésű ingatlant sem (96% nem tervezi egy éven belül)
  • repülőutat sem tervez a következő fél évben
  • a HUP olvasók majdnem fele (46%) nem tervez üdülést fél éven belül

A kutatást kitöltőknek köszönjük a segítséget!

Hozzászólások

Valahogy kimaradt a felmérésből a művészetek. Érdeklődési körnél sem találtam, és a hallgatott rádióknál az MR3-at is hiányoltam. Persze nézőpont kérdése, minthogy magam is szívesen vitatkoznék az MR minőségéről. Na mindegy.

Nagyon hosszú

Az elmúlt évben kb 30%-nál abbahagytam, de ma szabadságon vagyok, így áldoztam rá nemistudommennyi percet

nem rövid, az tény. de nem is ez a legnagyobb baj, hanem mivel letölteni sem lehet a végeredményt, ezért elfelejtettem a végére, hogy mi volt a beküldendő kérdés... :( és csak ezért kiesni...

--
xterm

meg ez a hossz szerintem mar egeszsegtelen :/ Az emberek 90%-a szerintem nem is koncentral egy ido utan csak ugy dobalja a valaszokat, hogy haladjunk mar
-----------
Happy, satisfied and completely up-to-date Archlinux user since 2009 september (KDE)
"Which version do you use?" "The latest stable" (a random archlinux user)

Par nappal ezelott mar megjelent ugyanez a kerdoiv az itcafe-n (nyilvan mas URL-el).
Most kitoltsem ezt is ugyanazokkal a valaszokkal, vagy hagyjam?

--
I can't believe Steve Jobs's liver is replaceable but the battery in my iPhone is not. - sickipedia

Üdv
Szerintem abszolút nem hosszú, kitöltöttem a kérdőívet, viszont HUP-os pólóm már van, kettő is, mellesleg nagyon kényelmes viselet, így a játékban nem veszek részt. Viszont szívesen kitöltöttem a kérdőívet. :-)

Szép napot!

"
hogy hány megjelölhető opció szerepel azon a kérdőív oldalon, ahol a hup.hu is szerepel"

Hát, nem vitték túlzásba! :)

Megfogadtam, hogy többet nem fogok ehhez hasonló tesztet kitölteni. Eljutottam 88%-hoz, utána meg szépen visszadobott a legelejére...

--
http://modellers.hu

Úgy látszik nem vagyok elég kitartó.
10%-nál feladtam. Hoszúúúúúú.... Sok esetben hülye kérdések.
Majd lesz máshonnan HUP pólóm :)

Azt lehet tudni, kik kapnak pólót? Vagy még nincs meg az öt beküldő?:P

Kubuntu 10.04 Lucid Lynx | KDE 4.4.2 | Linux kernel 2.6.31-21-generic

Mért nincs "csak az eredmény érdekel"???

Aki szeretne, innen rendelhet HUP-os pólókat, én is innen rendeltem egy pár hónapja:
Pingvinbolt

Én is kitöltöttem még valamikor kedd délután, de nem küldtem be a kérdések számát... lehet, mégiscsak be kellett volna... nem baj, majd jövőre :D

Elnézést kérek a türelmetlenkedésért, de mikor lesz eredményhirdetés? :)

Az a nagy baj ezzel a statisztikával, hogy feltételezi, hogy mindenki ugyanolyan kitartó az unalmas tesztek kitöltésében. Pedig 100%, hogy már a koronkénti megoszlást is torzítja ez így. De erősen befolyásolja a társadalmi státusz (mennyi szabadideje van) is azt, hogy ki kattintgatja végig.
Sarkított illusztráció: lehet, hogy a korábbi felmérésből kijött, hogy a hup olvasók 92%-a férfi, de lehet, hogy valójában csak arról van szó, hogy a tesztet gondosan kitöltők 92%-a férfi, de ebben benne van az összes férfi olvasó, és a hupot valóban olvasó nőneműek 91%-a nem hajlandó egy ilyen hosszú véleményszondát benyelni. Tömören: a férfiak szinte mind kitöltik a tesztet, a nők meg többnyire nem. Nem mértünk semmit =)