Elindult az FSF.hu Blog

Címkék

Elindult az FSF.hu Alapítvány aktivistáinak közösségi blogja, az FSF.hu Blog. A blog.fsf.hu URL alatt elérhető oldal célja, hogy bemutassa az alapítvány aktivistáinak munkáját és életét az érdeklődők számára. Reményeink szerint az oldal betekintést nyújt majd a közösségünk életébe, és egyben ahhoz is hozzájárul majd, hogy a népszerű projektek mögött álló embereket is megismerhessék az oldal látogatói.

Ennek megfelelően a szakmai írások mellett terveink szerint személyesebb hangvételű bejegyzések is megjelennek majd. Terveink szerint rendszeresen jelennek majd meg a blogon helyzetjelentések a projektjeinkről, megosztjuk véleményünket egy-egy aktuális szabad szoftverekkel kapcsolatos kérdés kapcsán, és felkerülnek a bejelentéseink. Így azok, akik felajánlották adójuk 1%-át az alapítványnak, könnyebben nyomon követhetik év közben is, hogy hogyan hasznosul a támogatásuk.

Az oldal arra is lehetőséget biztosít a látogatók számára, hogy hozzászóljanak a bejegyzésekhez, így bárki elmondhatja a véleményét egy-egy téma kapcsán, vagy éppen kérdést tehet fel. Nem ez az egyetlen publikus csatorna, ami lehetőséget biztosít az FSF.hu Alapítvánnyal kapcsolatos eszmecserére: a szabad szoftveres körökben nagy népszerűségnek örvendő identi.ca mikroblogon megtalálható fsfhu csoport üzeneteit bárki követheti, vagy akár írhat is oda. Bízunk benne, hogy ez a két csatorna segít majd abban, hogy az érdeklődő közönség jobban megismerhesse a munkánkat és minket.

Hozzászólások

Köszönjük, reméljük, sok hasznos infóval leszünk gazdagabbak :)

"Az oldal egy Ubuntu 9.10 Desktopon készült el."

Ubuntu tudtommal már alaptelepítésben tartalmaz non-free komponenseket.
Gnewsense az ezektől kiherélt változata.

----------------------------------
Fedora 12 x86_64
Freedom. Friends. Features. First.
http://snicore.blogspot.com