"Állásajánlatok" doboz a HUP-on

Címkék

Az utóbbi években felpörgött a hazai kereslet a képzett informatikusok iránt, sőt a tavalyi évben jelentős túlkereslet is kialakult a piacon. A jelenségre válaszul szükségesnek láttuk, hogy létrehozzunk egy "Állásajánlat" dobozt az oldalon (jobb menü, de közvetlenül is elérhető hup.hu/allasajanlatok címen), melyben a legnagyobb hazai internetes álláskereső oldal informatikai kínálatából szemezgetünk. A doboz tartalma automatizáltan 15-30 perces gyakorisággal frissül, így senki sem maradhat le semmiről. :) A doboz eddig beta üzemben működött, de a nagynak mutatkozó igény miatt úgy döntöttünk, hogy marad.

Hozzászólások

Azt nem lehetne megoldani, hogy az Állást kínál topik RSS-e is be legyen kötve ide?
--


()=() Ki oda vagyik,
('Y') hol szall a galamb
C . C elszalasztja a
()_() kincset itt alant.

Májustól szeretettel fogom alkalmazni azt hiszem :)

scheduler - unisys ugsh hungary

Ez tetszik, olyan, mint magyarul a bonyolító. :)

Ha beadja valaki a papírjait ide és beleírja, hogy ő O(1), akkor vajon értenék a humort? :)

--
"- The question is: what is a mahna-mahna?
- The question is: who cares?"

"Az utóbbi években felpörgött a hazai kereslet a képzett informatikusok iránt"

akiket minden bizonnyal nem a hupon okoskodo felmuvelt szakbarbar linuxtrollok kozt kell keresni

;)
--
_

most melyik rendszerre gondolsz, linuxra? csak mert te 1X eve meg valoszinuleg nagyban a csattogos falepket tologattad, amikor en mar a linux kernelt probaltam megpatchelni (marmint meglevo patch-csel persze, nem sajat kutfobol), hogy menjen a mitsumi 2x cdrom olvaso. vagy a windowsra gondoltal?

szerk: jo tudom, ezert se jar Nobel-dij nyilvan, nem is azt mondtam

- Use the Source Luke ! -

ivbe feszult gerinccel probalod bizonygatni he te mekkora linux hekker vagy de amiket lattunk toled eddig -had ne linkeljem ide a fel hupot- az nem gyozott meg. sajnos senkit se erdekel h linux kermelt pecselgettel iskola helyett, gondolom ez volt eleted csucspontja es onnantol mar csak lefele van

azert orulok h ezt akkora teljesitmenynek erezted h megosztottad velunk

sokszor kevered a hupot a pszichologusod kanapejaval amugy, ez eleg kellemetlen lehet kesobbiekben, de gondolom nem szempont neked

--
_

nem akarok en itt semmit sem bizonyitani neked, vagy masnak. csak neha amulok, hogy mekkora guruk lehetnek itt a hupon, hogy mindig en vagyok a folamer. azt mondjuk nem ertem, hogy ezek a hatalmas elismert szaktekintelyek, akiknek mar tenyleg nem is kell semmit bizonyitaniuk az eletben, miert ereznek megis mindig kesztetest a masik lefikazasara/porbaalazasara. de ha olyan szorakoztatoan csinaljak, mint te, akkor mondjuk nem zavar.

- Use the Source Luke ! -

Ha ennyire zavar, hogy ezt mindig szóba hozod, akkor te mi a fenének trollkodsz itt egyfolytában? Érdekes, hogy a kommentjeidet végignézve szinte nincs olyan, ami nem erről szólna, pedig direkt ki vagy emelve (értsd: HUP extension -> Hozzászólás színezés -> Trollok), hátha írsz mást is.

Érdekes, én személyesen ismerek egy rakat Unix admint, akik itt a HUP-on elég sokat jelen vannak és nem mondanám, hogy szakbarbárok lennének. Ráadásul nem csak HUP-os fórumbejegyzések alapján tanulták/tanulják a szakmát.

-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Ubuntu 8.04.2, AIX, Windows XP Home, Windows XP Pro

\o/
remek ötlet, már találtam nekem tetsző ajánlatot:) éljen a targetált reklám!

—-—-—
int getRandomNumber() {
	return 4;//szabályos kockadobással választva.
}		//garantáltan véletlenszerű. xkcd